Afspraak maken? Bel ons (06) - 19 41 37 97

Mobiele Surveillance

Dankzij de Mobiele Surveillance van Invent Beveiliging verlaat u met een gerust hart uw bedrijfspand of woning. Bij een alarmmelding van uw alarmsysteem zorgt de surveillant voor snelle opvolging, zodat u zelf geen risico loopt oog in oog te staan met een crimineel. Deze dienst is beschikbaar voor bedrijven en particuliere woonhuizen.

De mobiele surveillant rijdt 24/7 rond in Someren en aangrenzende omgeving. Daardoor staan wij op ieder moment van de dag tot uw beschikking.

Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van Invent Beveiliging uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop kopzorgen. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten o.a. uw bed niet uit.

Wij bieden 3 verschillende Mobiele Surveillance-abonnementen aan inclusief alarmopvolging. Waar normaal gesproken aanvullende controlerondes extra kosten met zich meebrengen, zijn in ons collectieve abonnement aanvullende controlerondes bij de prijs ingebegrepen. Door de diversiteit in onze abonnementen is er altijd een abonnement dat bij u past.

    vendrig   IMG 20190301 WA000022969

Onze mobiele surveillancewerkzaamheden bestaan onder andere uit:

Alarmopvolging

Bij detectie van een onregelmatigheid waarschuwt uw alarmsysteem de meldkamer. U kunt zelf op de melding afgaan, maar u loopt daarbij de nodige risico’s. Daarom kunt u de meldkamer contact met ons laten opnemen bij een alarmmelding. 

Wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk aanwezig zijn. Indringers krijgen zo weinig tijd om te handelen, dat de inbraak verijdeld kan worden en uw schade beperkt blijft. Afhankelijk van de situatie schakelen we direct de politie of brandweer in. In alle gevallen wordt u geïnformeerd, via een rapport of op een manier die we met elkaar overeengekomen zijn.

Bent u particulier? Dan kan ook uw alarmsysteem geschakeld worden aan de meldkamer. De alarmopvolging is, naast bedrijfspanden, dus ook mogelijk voor woningen.

Het openen van uw pand

De surveillant zorgt ervoor dat uw pand op tijd wordt geopend en schakelt het alarmsysteem uit, zet de verlichting en eventueel apparaten aan.

Een brand-/sluitronde

De surveillant zorgt ervoor dat het gebouw goed en veilig wordt afgesloten en dat niemand meer in het pand aanwezig is. Apparatuur die aanstaat wordt uitgeschakeld en ramen en deuren worden gesloten.

Aanvullende controlerondes

Naast de alarmopvolging is het ook mogelijk om aanvullende controlerondes uit te laten voeren bij uw bedrijfspand of woning. Bij ons collectieve abonnement zitten deze controlerondes er bij inbegrepen.

Preventief toezicht

De herkenbare aanwezigheid van onze surveillanten, onze voertuigen en bordjes hebben een duidelijke preventieve werking zodat onbevoegden aan uw pand voorbij gaan.

Naast onze diensten kunt u bij ons ook terecht voor verschillende beveiligingsproducten zoals; een alarmsysteem, camerasysteem, inbraak- en brandbeveiliging. Zo heeft u alles onder één dak, wordt uw pand optimaal beveiligd en versterkt dit onze dienstverlening. Voor meer informatie hierover gaat u naar producten.

Een greep uit de bedrijven die u al voor gingen:

Logo Tomassen Vlees       logo bart van otterdijk kozijnen       Houthandel Looijmans       Vendrig logo

 

 

Vraag hier uw gratis beveiligingsadvies aan!
Icon Nijssen Media