Afspraak maken? Bel ons (06) - 19 41 37 97

Particuliere beveiliging

Helaas maken criminelen vaak handig gebruik van vele trucjes om erachter te komen of er personen in een woning aanwezig zijn of niet. Denk hierbij aan het bekijken van social media, het doorlezen van rouwadvertenties of het plaatsen van (onzichtbare) voorwerpen om zo te controleren of een deur of raam al geruime tijd dicht is gebleven.

Invent Beveiliging kan dit risico voor u enorm verkleinen. Wij zorgen ervoor dat uw woning er niet verlaten bij staat. Tevens zullen wij u voorzien van advies ter beveiliging van de woning of het gebruik van onder andere social media. Tevens zijn we bereid om diverse andere werkzaamheden voor u te verzorgen. Denk hierbij aan het opbergen van de post, het water geven van uw planten, het verzorgen van uw tuin of zelfs het verzorgen van uw huisdier(en). Wij komen altijd bij uw langs om hierover goede afspraken te maken en te kijken waarin we u zoveel mogelijk kunnen helpen. Mocht het onverhoopt wel voorkomen dat er ongeregeldheden op of omtrent uw woning hebben plaatsgevonden, dan hebben we hier vooraf duidelijke afspraken gemaakt over welke vervolgstappen we voor u kunnen afhandelen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes digitaal wordt vastgelegd als u de woning heeft verlaten. Dit is van cruciaal belang voor de eventuele vervolgstappen richting de dader(s).

Wij zorgen voor een zorgvuldige rapportage zodat u kunt zien wat we op welke dag en welk tijdstip hebben gedaan. Vele mogelijkheden zijn bespreekbaar!

Vraag hier uw gratis beveiligingsadvies aan!
Icon Nijssen Media