Afspraak maken? Bel ons (06) - 19 41 37 97

Bij beveiliging ziet u vaak de beveiliging van uw terrein over het hoofd. Dit kan zowel een bedrijventerrein zijn, als het terrein van een particulier.

Invent Beveiliging denkt in innovatieve oplossingen en daarvoor zijn wij een samenwerking aangegaan met FAAC BV. Door deze ontwikkeling bieden wij onze klanten de beste producten voor de toegangscontrole van een terrein.

BOLLARDS TER AFSLUITING VAN UW TERREIN.

Bollards (ook wel verkeerspalen genoemd) van FAAC zijn zeer gebruiksvriendelijk in het afsluiten van terreinen. Wij onderscheiden twee soorten bollards. De FAAC J200 Bollard is speciaal ontworpen om terreinen af te sluiten. Deze dient met name om onbevoegd verkeer buiten het terrein te houden. De FAAC J275 Bollard is zeer geschikt voor industrieel en commercieel gebruik. Dat wil zeggen dat deze verkeerspaal met name toegepast wordt in situaties waar continu beweging is. Ideaal dus voor in de stad. 

Klik HIER voor meer informatie over de bollards.

SLAGBOMEN

Slagbomen zijn er in veel soorten en maten. Iedere situatie vraagt een ander soort slagboom. Voor een terrein of parkeergarage waar druk wordt op- en afgereden is de Slagboom B68oH een zeer geschikte slagboom. Deze slagboom wordt namelijk gekenmerkt door drie unieke kenmerken. Het heeft een bijna oneindige levensduur, werkt super flexibel en is goed zichtbaar voor het verkeer.

 

Klik HIER voor meer informatie over de slagbomen.

Vraag hier uw gratis beveiligingsadvies aan!
Icon Nijssen Media