Afspraak maken? Bel ons (06) - 19 41 37 97

Over Invent Beveiliging

Invent Beveiliging is een innovatief, jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Someren. waarbij de wensen van de klant op het gebied van veiligheid centraal staan.

Mark en CindyWij zijn Mark Veltrop en Cindy de Raaff. Mark heeft jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging, en in diverse andere veiligheidsdiensten, waardoor we een andere kijk hebben gekregen op beveiligingsvraagstukken.

We passen onze werkwijzen en procedures aan op de wensen van de klant en maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken. Vertrouwen vinden wij belangrijk. Daarom streven wij om, daar waar mogelijk, een vast team op elke opdracht te zetten. Hierdoor ontstaat er een rechtlijnige en strakke werkwijze.

Binnen het bedrijf zijn een aantal medewerkers werkzaam. Onze medewerkers handelen direct en adequaat daar waar nodig, echter ligt onze prioriteit op het preventief signaleren van onveiligheden om deze in de kiem te smoren.

Ons doel is om in Someren, en aangrenzende omgeving, een grootschalige Mobiele Surveillance voor bedrijven en particulieren op te zetten. Dankzij het vertrouwen van onze huidige klanten, zijn wij al hard aan de weg aan het timmeren om dit te realiseren. Naast de Mobiele Surveillance zijn wij ook inzetbaar voor diverse andere diensten.

Naast onze diensten bieden wij ook installatie van diverse beveiligingsproducten aan, waaronder camera- en alarmsystemen.  

Meer informatie over onze diensten en producten vind u uiteraard op deze website. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Vraag hier uw gratis beveiligingsadvies aan!
Icon Nijssen Media